“Raymond heeft voor mij een hele goede match gemaakt door in mijn profiel naast mijn capaciteiten ook mijn interesses te herkennen. Tijdens mijn voorbereidingen op het gesprek heeft hij me goed geholpen door de sfeer van het bedrijf treffend te beschrijven. Daardoor ben ik nu helemaal op mijn plek.”

“Raymond heeft contact met mij gezocht op basis van mijn profiel, waarvoor ik hem erg dankbaar ben. Hij heeft mij geïnformeerd en begeleid bij de gesprekken voor het switchen naar mijn nieuwe werkgever. Hij heeft mij een prima beeld van het bedrijf geschetst en heeft mij goed voorbereid op aankomende gesprekken. Raymond is een prettig persoon in de omgang.”

“Je bent een van de weinige recruiters waar ik wel een goed gevoel aan heb overgehouden, ondanks dat het bij oriënteren is gebleven.”

“Ik moet zeggen dat dit het meest vriendelijke en persoonlijke contact van deze aard is dat ik ooit heb gehad. Het is bijna zonde dat ik bij hier zo goed op mijn plek zit en daardoor geen interesse heb in de positie, want aan je communicatie vaardigheden ligt het zeker niet!”